1. június 10-12. között elutaztunk a várva várt országos IV. korcsoportos fiú labdarúgó döntőre, amely Miskolcon került megrendezésre. Megérkezésünk után rögtön sor került a technikai értekezletre, ahol megtörtént a csoportok beosztása (19 megyei győztes és Budapest győztes csapata).

A délután folyamán megkezdődtek a csoport selejtező mérkőzései, majd másnap délelőtt és délután folytatódtak a küzdelmek, melyeket sikeresen vettünk. Itt már eldőlt, hogy az utolsó napon döntőt játszunk (a többiek számára nem kis meglepetésre), pedig a döntőbe jutáshoz vívott mérkőzésünket meggyőző fölénnyel – 9:0-ra – nyertük Zalalövő ellen, aki Budapest csapatát fosztotta meg a továbbjutás lehetőségétől.  A sors iróniája, hogy a döntőt azzal a csapattal vívtuk, akik a selejtező csoportban mögöttünk végeztek a második helyen – ott 5:2-re nyertünk -, de egy másik ágon sikerült kiharcolniuk a döntőbe jutást.

Izgatottan vártuk a mérkőzés alakulását, de az előző meccsen alkalmazott taktika és fegyelmezett játék meghozta gyümölcsét. Újra 4:0-s győzelmet arattunk Pétervására csapata ellen.

Úgy gondolom, hogy az első 4 között a 13:0-s gólkülönbségű eredmények egyértelműen bizonyítják, hogy megérdemelten hódítottuk el az országos elsőséget és ezzel a vándorkupát.

Büszkék vagyunk csapatunkra, hogy méltóképpen képviseltük iskolánkat – Baktalórántházi Reguly Antal Általános Iskola – és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét.

Felkészítő tanár: Takács Ferenc.

A csapat tagjai:

Pataki Gábor, Varga Levente Attila, Horváth Roland, Nagy Bence, Rézműves Erik, Kovács Renátó, Kozma Mihály, Kresznóczki Tibor, Milák Richárd, Dávid Máté


2015 © Copyright regulybakta.hu