1. május 26-án, Ramocsaházán került megrendezésre a Tankerületi mesemondó verseny. A Baktalórántházi Reguly Antal Általános Iskolát két tanuló képviselte. Az 1. és 2. osztályos korcsoportban Lovász Attila 2. b, a 3. és 4. osztályos korcsoportban Faragó Lőrinc 3. b osztályos tanuló mutathatta meg tehetségét. Nyolc iskola versenyzői szebbnél-szebb mesékkel mutatkoztak be a zsűri és a közönség előtt. Faragó Lőrinc 3. b osztályos tanuló a zsűri különdíját hozta el. Felkészítő tanítója Németh Sándorné.

Lovász Attila 2. b osztályos tanulót Nagyné Paczári Edit tanítónő készítette fel.  1. június 5-én Budapesten, a Műszaki Egyetemen rendezték meg a Herman Ottó Természetismereti Verseny országos döntőjét, ahová két sikeres forduló után egy diákunk jutott az ország 110 legjobb versenyzője közé. Kozma Eszter 6. a osztályos tanuló ezen a vetélkedőn a 8. helyezést érte el. Ezúton is gratulálunk ehhez a nagyszerű teljesítményhez!

Felkészítő tanár: Laskainé Szilágyi Gabriella

A tanévben nyújtott kiemelkedő tanulmányi munkájáért, versenyeredményeiért idén is Kozma Eszter részesült az iskolánk által adományozott ÉV TANULÓJA díjban.Iskolánk a Diákolimpia megyei döntőjében 4 korcsoporttal is képviseltette magát. A IV. korcsoport 2016. május 3-án Nyíregyházán első helyezést ért el, ezzel bejutott az országos döntőbe. A III. korcsoport Napkoron a megyei döntőben második helyezést ért el.

A csapatok felkészítő tanára: Takács Ferenc. Gratulálunk a szép eredményhez.

A helyes szelektív gyűjtés és kezelés érdekében kampányt indított a Russmedia Kft. Az Ökológiai Intézet Alapítvány által a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei általános iskolák felső tagozatosai számára meghirdetett interaktív, játékos vetélkedőre 5 fős csapatok jelentkezhettek. 2016. április 27-i eseményre Nyíregyházán a Váci Mihály Kulturális Központban került sor, ahol az iskolánk tanulói - Kertész Fanni, Matolcsi Kitti, Sipos Dorina és Szabó Fanni első helyezést értek el. Ezúton is gratulálunk!!!! :-)

... és köszönjük a lehetőséget a szervezőknek!

Támogatók a www.szelektalok.hu és a Russmedia megyei napilapjai.  1. március 17. Tankerületi hangos olvasási verseny

Helyszín: Levelek

Helyezések:

  1. helyezés: Szécsi Márton

Felkészítő tanár: Almási Ágnes

2. helyezés: Fodor Petra

Felkészítő tanár: Dömök Jánosné  1. február hónapban befejeződtek a tankerületi teremlabdarúgó tornák, melyek egyben a diákolimpiai felkészüléshez is hozzájárultak, megmutatták hiányosságainkat és erősségeinket.

Ezeken a tornákon a következő eredményeket értük el:

  1. január 25. III. korcsoport (fiú) II. helyezés

2016. február 4. II. korcsoport (fiú) I. helyezés

2016. február 24. IV. korcsoport (fiú) II. helyezés

Márciusban javítottuk edzéseinken a hibákat, mivel április hónapban gőzerővel beindulnak a diákolimpiai és a Bozsik-program küzdelmei, ahol szeretnénk a lehető legtovább jutni és a lehető legjobb eredményeket elérni.

Felkészítő tanár: Takács Ferenc


2015 © Copyright regulybakta.hu