25
Nov

Sulis napok - 2017

Írta: admin


November 21. - az óvoda ellátogatott az elsősökhöz matematika órára.

November 23. - az ovisok ellátogattak az elsősökhöz magyar órára.

Végűl az elsősök ellátogattak az oviba, ahol az egészség hét alkalmából együtt mozogtak kicsik és nagyobbak.


28
Aug

Az idén nyàri szünetünket is Erzsébet-tàborozàssal nyitottuk meg!
Iskolànk tanulói két hetet tölthettek el a napközi táborban  (1 hetet alsósok, 1 hetet felsősök).  Összesen 156 gyerek 16 pedagógussal különböző programokon vehettek részt.
A két hét feladatai, a kiràndulàsok szinte azonosak voltak, csak a korosztàlyoknak megfelelő szinten: kézműves foglalkozàsok,  viràgoskertgondozàs, viràgültetésbalkonlàdàkba, sportvetélkedők, mesenézés, logikai jàtékok, cigànytànc, erdei kiràndulás, vàrosunk nevezetességeinek megtekintése (templomaink, kastély, a Fő tér hîrességei), kerékpàrtúraVajàra, Kàntorjànosiba, Flóratanyàra. Iskolànkbanugràlóvàr és körhinta várta a gyerekeket.
Külső programként a debreceni Kerekerdő Élményparkba és Nyírbàtorba a Sàrkànyfürdőbe vittük el a gyerekeket, ahol szinte meseorszàgban érezhettük magunkat. Meseszereplők Mickey Mouse, SpongyaBob, Frici a bohóc szórakoztatott minket.Az élménypark tele volt olyan helyszínekkel, melyekkel szintén nem mindennap talàlkozunk.Elvaràzsolt kastélyban jàrhattunk, kalandpàlyàn - rögzített köteleken, karabínerrel biztosítottan mehettünk végig, vízibobpàlya, pónilovak, de a kisebbek szàmàraugràlóvàr, jàtszótér, 21.szàzadnak megfelelő jàtékparkok kötötték le fölösleges energiàinkat.
Nagy élményekkel gazdagodva térhettünk haza!
Öröm szàmunkra, hogy iskolànk tanulói évről  évre ilyen Erzsébet-programokon vehetnek részt.

A gyerekek a színes élmények mellett napi 4- szer étkeztek( reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna), naponta bő folyadékellàtàst biztosítottunk számukra, és emlékül egy sajàt méretű Erzsébet logós pólóval térhettek haza.
Balogh Melinda - Tàborvezető pedagógus


28
May

2017 Gyereknap :-)

Írta: admin


  1. május 26. péntek – Baktalórántházi Reguly Antal Általános Iskola - Gyereknap

Gyereknapot tartottunk az alsós és felsős diákoknak május 26-án pénteken. A felhőtlen szórakozást az is tetézte, hogy ezen a napon elmaradtak a tanítási órák. A diákok osztályokra bontva különböző versenyeken, foglalkozásokon vehettek részt, mint tüdőfoci, aszfaltrajz, cigány-tánc tanulás, focikupa, táblás interaktív játékok, a nyolcadikosok kerékpártúrán és filmklubban vehettek részt. A nap csúcspontja az évfolyamok közötti sportos sorverseny volt. A gyereknapot diszkóval zártuk.

Meggyőződésünk hogy nemcsak a fiatalok, hanem a segítő pedagógusok is nagyon jól érezték magukat. :-)Iskolai kiskertünkbe a Vay Ádám Gimnázium, Mezőgazdasági Szakképző Iskola És Kollégium jóvoltából megérkeztek a kerítéselemek, talajmaróztunk és vetetettünk... 

Köszönjük a segítséget, reméljük iskolánk diákjai kellően megbecsülik ezt a jóságot (is). :-)


2015 © Copyright regulybakta.hu